Boxxpro

Het online projectmanagement, urenregistratie en facturatie systeem voor elke ondernemer en dat alles in één systeem.

meer informatie

Takenoverzicht

Boxxpro is een online projectmanagement en facturatie systeem ontwikkeld door Lilopel B.V

Met Boxxpro kunt u nu tijd en geld besparen door altijd en overal toegang te krijgen tot uw belangrijkste documenten!

Boxxpro is voor alle ondernemers. Zowel voor de kleine zzp’er tot aan het MKB.Zolang u maar projectmatig werkt, taken uitvoert en of facturen maakt.

Bent u ondernemer (ZZP en MKB) en wilt u werken in de Cloud? Boxxpro is de ideale oplossing voor project management, urenregistratie en facturatie in één systeem.

Meer informatie? Meld je nu aan op http://www.boxxpro.com

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Een simpel overzicht van al uw taken.

Uw taken

In het takenoverzicht vindt u alle taken die zijn gekoppeld aan verschillende projecten in een lijst weergegeven. Tevens vindt u verschillende filter opties om zo uw gewenste filter in te stellen. Selecteer bijvoorbeeld enkel uw taken of taken van een specifiek project.

Zie in één oogopslag welke projecten actief zijn en hoeveel taken aan dit project gekoppeld zijn.

"Boxxpro maakt online werken gemakkelijk en betaalbaar. Zowel u als uw klanten zullen de meerwaarde van Boxxpro snel ervaren"

Urenregistratie

Met Boxxpro kunt u uw uren loggen en kunt u makeklijk uw gemaakte uren bekijken.

Uren toevoegen

Wanneer u aan het werk bent binnen een project, kunt u de uren registreren per taak. Zo is het mogelijk om uw uren per kwartier of handmatig te boeken met een beschrijving en datum.

Uren registreren

Bekijk eenvoudig de geboekt uren per project, gebruiker of datum. Zo kunt u makkelijk uw uren verantwoorden naar uw werkgever of klanten. Tevens is een export maken zo gedaan via CSV, PDF of Excel.

Projecten

Met Boxx kunt u projecten aanmaken. Deze projecten kunt u koppelen aan taggs.
U kunt gebruikers toevoegen en bestanden delen!

Overzicht en statistieken

Zie in een oogopslag welke projecten actief zijn en hoeveel taken aan dit project gekoppeld zijn. Tevens kunt u ook taken op inactief zitten wanneer deze geannuleerd of tijdelijk niet in gebruik zijn.

Projecten aanmaken

Projecten aanmaken is simpel, kies een projectnaam, einddatum en voeg gebruikers toe. U kunt ook klanten toevoegen en het project als favoriet of inactief zetten.

Facturatie

Facturen aanmaken, aanpassen en exporteren!

Factuur aanmaken

Tijdens het aanmaken van een factuur kiest u een klant en voegt u producten toe die u gekoppeld heeft met het juiste tarief en kiest de BTW. De berekening word automatisch voor u gedaan. U kunt vervolgens een logo uploaden en de factuur exporteren.