Grafisch ontwerp & strategie

Grafisch ontwerp & strategie is een groot begrip. Wij zullen u hier wat meer informatie over geven. Lilopel ontwerpt van A tot Z, dat betekend dat zodra u begint met een onderneming u ons kunt benaderen om een bedrijfsnaam, logo, huisstijl en bijpassende campagnes te laten ontwikkelen.

Dit is enkel de basis. Zodra uw complete huisstijl staat wilt u progressie boeken. Lilopel zorgt ervoor dat u zich kan focussen op uw core business. Wij regelen in overleg met u de rest. Denk hierbij aan kantoor of horeca artikelen, online en offline campagnes. Wij kunnen dit voor u ontwerpen en laten drukken.

Naast de standaard artikelen ontwerpen produceren wij ook beurs, catering of promotie artikelen. Zoals brochures, vlaggen, stickers, bekers en voetballen. U noemt het, wij ontwerpen en produceren.

(Maandelijkse) Campagnes

Wij ontwerpen campagnes op maat voor verschillende doeleinden. Wilt u meer naamsbekendheid of meer bezoekers naar uw website lokken? Lilopel zorgt ervoor dat dit gebeurt. Wij kunnen verschillende uitingen inzetten om dit doel te behalen. Uiteraard zullen wij eerst onderzoek doen naar uw doelgroep en regio. Hierna zullen wij een gepaste campagne voorleggen en na akkoord uitvoeren. Campagnes kunnen online en/of offline worden uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat u altijd het resultaat kunt meten. Zodat we kunnen meten wat het effect is van de campagne. Veel gebruikte platforms voor campagnes zijn; de eigen website, nieuws/blog websites, kranten & tijdschriften en social media.

Wilt u nu ook maandelijks inspelen op de gebeurtenissen, feestdagen en andere bijzonderheden? Neem contact met ons en ontdek de mogelijkheden.

Social Media

Om meer interactie te krijgen met uw klant moet u maandelijks, wekelijks of het liefst dagelijks actief zijn op het gebied van social media. Veel mensen vergeten dat via social media veel directe sales kan worden binnengehaald. Dit is waarom ook grotere bedrijven dagelijks actief zijn op de laatste nieuwtjes, producten of acties. Hiermee zult u snel naamsbekendheid opbouwen en zo ook de interactie met uw klanten versterken.

Lilopel denkt met u mee om zo het gewenste resultaat te bereiken. Voor bijvoorbeeld een restaurant kunnen wij maandelijks een campagne met een actie opzetten. Hierbij word de website en social media ingericht met dezelfde layout en stijl van de actie zodat dit direct herkenbaar is voor de klant. Door middel van deze acties zult u meer bezoekers trekken en uw sales stijgen!